Om LindernGroup

Efter flere års arbejde i restaurationsbranchen og her i firmaet, er Henrik von Lindern, tiltrådt i ledelsen af LindernGroup, som hovedsageligt tager sig af Totalarrangementer for firmaer og private.

LindernGroup har gennem årene opbygget en enormt stort netværk af underleverandører med ekspertise indenfor det kulinariske, blomster, udsmykning, musik, underholdning, scene, lyd, lys, messestande, sanitær, vagt, Crowd Control, el-forsyning, vand, varme, køl, frost, store telte m.m.

LindernGroup er fuldt ud på højde med lovgivning om større forsamlinger og udfærdiger altid pladsfordelings- & flugtvejsplaner, hvor påkrævet, af beredskabsmyndighederne.

LindernGroup har i mange år været repræsenteret i bestyrelsen for brancheforeningen, hvilket har givet et stort kenskab til hvad, hvor meget og hvor der befinder sig diverse materiel til arrangementer.

LindernGroup løser helst opgaver på Fyn samt i trekants-området, da Storebæltsbroen er en toldbarriere som fordyrer opgaverne for meget for vores kunder.

LindernGroup ligger bedst i svinget ved opgaver fra 40 til 600 personer til spisning og klarer gerne stående events op til 2-3000 personer.